Wintervakantie 2002/2003
Femma en Aloys - van 20 dec. t/m 4 jan. 2003



Terug!

2002
Vrijdag 20 dec
Zaterdag 21 dec
Zondag 22 dec

Maandag 23 dec
Dinsdag 24 dec
Woensdag 25 dec
Donderdag 26 dec
Vrijdag 27 dec
Zaterdag 28 dec
Zondag 29 dec

Maandag 30 dec
Dinsdag 31 dec
Woensdag 01 jan
Donderdag 02 jan
Vrijdag 03 jan
Zaterdag 04 jan

Zondag 22 december

Lekker lui gedaan op zondagmorgen. Beetje achter de laptop, even in bad, krantje lezen etc. Eigenlijk dom, vanochtend is het nog droog, voor vanmiddag wordt er weer regen verwacht...

Op de foto hiernaast onze kerstboom. Het (kunst)-boompje stond er al toen we het appartement betrokken, een "boompje van het huis" zogezegd.

Op de voorgrond de telefoon. Er hebben inmiddels al enkelen gebeld, ons website'je wordt bekeken!

Rond 12.00 uur vertrekken we, bergschoenen aan, voor een wandeling. Een bergwandeling heb ik in gedachten, de berg is vlakbij. Femma echter vindt categorie III (hoogteverschillen tot 500 meter) een beetje teveel van het goede. Wezien wel.

Eerst gaan we even kijken op de camperplaats, die inmiddels al aardig vol is gelopen! Daar komen we Harrie en Corry Booisma uit Heerenveen tegen, die willen wel mee wandelen.
Omdat ik al kletsend met Harrie vergeet op tijd af te slaan wordt het toch nog een eenvoudige dal-wandeling. En op de terugweg begint het ook nog te regenen. We worden uitgenodigd op de koffie, vervolgens komt de wijn op tafel, en tegen zessen zijn we op de terugweg naar het appartement.
Op de foto Corry (links) en Femma.

Onder het eten een telefoontje van Peter en Silvia Formsma, met de jongens Alexander en Sjoerd lopend onderweg in de hoofdstraat naar een restaurant. Ook zij staan inmiddels met hun VW-camper op de camperplaats.
Na het eten, rond 20.30 uur komen ze een bak koffie halen, om rond 22.00 uur weer te vertrekken naar de camper.

Het is nu 23.00 uur, ik zit nog even achter de laptop. Om 23.15 uur heeft de Duitse TV het laatste nieuws; ik ga nog even kijken of het al kouder wordt!


Lees verder op de volgende dag...


© 2003 - Femma & Aloys