Kerst in Oberstdorf 2006/2007
Femma en Aloys - van 22 december t/m 6 januari 2007



Terug!

2006
Vrijdag 22 dec
Zondag 24 dec

Maandag 25 dec
Woensdag 27 dec
Vrijdag 29 dec
Zondag 31 dec

Dinsdag 2 jan
Woensdag 3 jan
Donderdag 4 jan

Extra's

Filmpjes

Dinsdag 2 januari

Dinsdagmorgen 08.00 uur. Het is in de loop van de nacht gaan sneeuwen, maar nog niet veel en het lijkt of het afwisselend sneeuwt en regent. Natte sneeuw, en het is maar een dun laagje. Afijn, kijk maar naar de foto's hieronder: de linker foto is de laatste van gistermiddag, de rechter foto is van vanochtend 08.00 uur.

Let wel: wij zitten in het dal, op ca. 850 meter hoogte. Alle pistes liggen hoger, dus is het daar kouder (dat scheelt snel een paar graden!) en blijft de sneeuw er beter liggen.

Inmiddels is het wat harder gaan sneeuwen, bijgaand ook nog een foto van 08.30 uur. En (update!) eentje van 09.00 uur. Het sneeuwt nu stevig door en het blijft liggen!

Hieronder een panorama'tje van Stephan, genomen vanaf het balkon.

Update 's middags 17.00 uur.
Er is dus vandaag een hoop nieuwe sneeuw gevallen, wel 20 tot 30 cm. En wat schetste onze verbazing? Was de grote Söllereck-piste gesloten! Te stormachtig, boven op de berg, is het excuus. Dus iedereen beneden op de Wanneköpfle, was het daar weer gigantisch druk...

Geertje, Eef en de kinderen waren met de BMW naar de Söllereck, Femma ging winkelen. Ik was eerst nog in mijn eentje naar de Parsenn-piste gereden, in Oostenrijk. Maar ook die was nog niet geheel open. Bovendien was daar in korte tijd zoveel sneeuw gevallen dat er, om naar boven te rijden, kettingen nodig waren om de winterbanden! Dus ben ik maar weer teruggegaan. Misschien morgen!

Ik heb nog even een nieuwjaarswens ingesproken!
Klik hier: www.femma.nl/filmpjes/2006/21-aloys.mpg

Het avond-programma: we hebben van Eef en Geertje leren pokeren. En we kregen de smaak te pakken. Dus de wijn is op en we gingen tegen 01.00 uur naar bed...

Lees verder op de volgende dagen...  


© 2002 - 2007: Femma & Aloys