Kerst in Oberstdorf 2006/2007
Femma en Aloys - van 22 december t/m 6 januari 2007



Terug!

2006
Vrijdag 22 dec
Zondag 24 dec

Maandag 25 dec
Woensdag 27 dec
Vrijdag 29 dec
Zondag 31 dec

Dinsdag 2 jan
Woensdag 3 jan
Donderdag 4 jan

Extra's

Filmpjes

Woensdag 3 januari

Het heeft de hele nacht doorgesneeuwd, dus nu ligt er een dik pak. Geweldig, zoveel nieuwe sneeuw. Prachtig! Daar word ik helemaal lyrisch van ;-)

De foto links is van de kerstboom in de tuin, die staat onder ons keukenraam. Helemaal afgeladen met sneeuw, en 's avonds branden er lichtjes in. De middelste foto is een boom aan de overkant, een parkeerplaats. Helemaal wit. De foto rechts hoort eigenlijk niet in dit rijtje thuis. Dat was vanmiddag, toen ik als laatste van de Ifen-piste afkwam.
Op de achtergrond de stoeltjeslift waarmee ik vanmiddag (als recordhouder van ons allen) zes keer naar boven ben geweest!

       

Dan nog een uit-het-keukenraam-plaatje om het af te leren. Hij is van vanochtend, zo lag de straat er toen bij.

We zijn dus uiteindelijk naar de Ifen-piste in het Oostenrijkse Kleinwalsertal vertrokken. Normaal een ritje van 15 minuten, maar het was nu wel erg glad. Gelukkig heb ik er (na lang aandringen van collega Wiebe v/d Hoek, bedankt Wiebe!) 4 winterbanden onder.
Vandaag was dat niet voldoende. Het laatste steile stuk naar boven zijn sneeuwkettingen verplicht. Eef heeft er de nodige ervaring mee, dus hij hielp om ze om de (aangedreven) voorwielen te leggen.

Op de foto links de aankomst in Ifen. Tot onze aangename verrassing was de parkeerplaats vrijwel leeg. Overal rijen voor de liften, maar niet in Ifen! Misschien omdat hij vandaag pas voor het eerst in bedrijf was?
We hebben lekker geskied. Ook Eef, vandaag voor het eerst weer op de latten sinds zijn val afgelopen vrijdag.

Welnu, om het af te leren dan, nog één foto van "onze" kerstboom, onder het keukenraam. Dit was gisteravond, is het geen pláátje?

Of er de laatste 24 uur veel sneeuw gevallen is?
Wie het merk/type van onderstaande auto raadt maakt kans op een prijs!


Lees verder op de volgende dagen...  


© 2002 - 2007: Femma & Aloys