Kerst in Oberstdorf 2010/2011
Femma en Aloys - van 17 december t/m 1 januari 2011


Terug!

Waar we waren

2010
Vrijdag 17 dec
Zondag 19 dec

Dinsdag 21 dec
Donderdag 23 dec
Zaterdag 25 dec

Maandag 27 dec
Woensdag 29 dec
Vrijdag 31 dec

Radio
Dinsdag 21 december

Vandaag weinig te melden.
Femma heeft nog behoorlijk last van de rug (wanneer ze loopt) en dus hebben we lekker een dagje vrij! Wat computeren, achter de zender, lezen etc.

Aan het eind van de middag zijn we nog even met de auto naar de supermarkt geweest, boodschappen doen. Daarna een lekker avondmaaltje gemaakt, beetje TV gekeken.
Achter de zender (foto) weinig activiteit te bespeuren. Volgens mij is Oberstdorf, onderin het dal, niet zo'n geweldige locatie voor een radioamateur...

Woensdag 22 december

Ook niet zo spectaculair...
Rond de middag met de auto naar het plaatsje Sonthofen, circa 15km noordelijker.
Onderweg een geocache gedaan (en gevonden). We hadden er nog 4 op de planning, maar we zijn eerst naar Sonthofen gegaan en toen we daar uitgekeken waren was het al bijna donker. Die andere 4 houden we dus nog even tegoed.

In Sonthofen wees Femma mij op een hele grote amateur-antenne (foto). Ik kon het niet later er even een foto van te nemen. Na wat zoeken op internet ben ik eruit: het is de antenne van Peter Ess, DB7MJ.

Op de terugweg in het dorpje Rubi bij een gasthof aangegaan om een hapje te eten. Daarna 'naar huis'. Even achter de laptop of de zender. En lezen hebben we ook nog genoeg.

Lees verder op de volgende dagen...
 



© 1999 - 2010 Femma & Aloys